З метою надання медико-консультативної допомоги жителям віддалених сіл відбулися чергові виїзди сімейних лікарів у населені пункти об’єднаної громади.

Під час роботи лікарів за січень-лютий та відповідний період березня 2023 року прийнято пацієнтів: 820 дорослих та з них 63 дитини, проведено діагностичні обстеження (зроблено щеплень всього 240).

Крім того, без медичної допомоги не залишилися пацієнти, що за станом здоров’я не змогли з’явитися на прийом самостійно, в тому числі і діти.

Здійснено огляд хворих вдома – 166 пацієнтів. Здійснено  виїзди сімейних лікарів згідно графіка  у села: Бабино, Дубова, Уласово-Русанівка, Теліжинці, Гречана, Липки, Йосипівка, Харківці,  Пишки, Ожарівка, Мшанець, Яблунівка, Цимбалівка, Лисанівці, Паньківці, Буглаї, Дашківці, Сьомаки, Паплинці, Гончариха, Іванківці, Пилявка, Карпівці та ін. населені пункти громади.

Сімейні лікарі, працівники КНП «Старосинявськогго ЦПМСД» продовжують надавати медичну допомогу в умовах воєнного стану, кожен пацієнт зможе отримати професійний огляд, з’явившись на консультацію до лікаря під час виїзних прийомів.

Нагадуємо, що оновлено спільний графік спільних виїздів сімейних лікарів, лікаря-терапевта із фельдшерами на фельдшерсько-акушерські пункти та медичні пункти тимчасового базування сіл. (Додаємо ГРАФІК).

Не забувайте проходити обстеження, регулярно слідкуйте за станом здоров’я!

Бережіть себе!

https://rada.info/upload/users_files/04402824/5d81e743a485de24a250d6934a7daa69.pdf

 

За матеріалами КНП «Старосинявський ЦПМСД»