Фото без описуПрацівники Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області та 34-ої державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області (смт Стара Синява)  спільно із працівниками  Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працювали із жителями сіл Адампіль, Паплинці та Стара Синява.

Провели виїзні рейди з метою роз’яснювальної роботи серед  багатодітних родин та сімей, котрі потрапили у складні життєві обставини, розповіли як дотримуватися правил протипожежної безпеки під час опалювального сезону – поводження з пічним опаленням, запобігти  чадному газу в оселях.

Мирослав Явдощук,  головний інспектор  ВЗНС Хмельницького РУ  ГУ ДСНС у Хмельницькій області повідомив, що рятувальники зустрілися із родинами, спільно із  представниками соціальних служб відвідали  родини, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, інших жителів та надали роз’яснення, як дотримуватися правил протипожежної безпеки.  Зима підходить до завершення, тому варто перевірити димоходи, вентиляційні канали, які можуть бути переповненими. Найчастішою причиною пожеж є необережне поводження з вогнем та електроприладами, акумуляторами, прасками та генераторами.  Тому звертаю увагу усіх мешканців громади контролювати ситуацію, з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та призвести до значних матеріальних збитків,  іноді й людських жертв…

Опалювальний сезон – взагалі  відповідальна пора для всіх мешканців громади, враховуючи і вимоги воєнного стану в країні. Тому будьте обережні з вогнем!

 

За матеріалами  Хмельницького районного управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області