О 05 год. 14 хв. 11 лютого 2023 року на пунк зв'язку частини поступило повідомлення, що у селі Бабине  по вул І. Франка   виникла пожежа житлового будинку.  На місце події  терміново направлено черговий караул 34 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, які оперативно відреагували на дану ситуацію та не допустили розповсюдження  пожежі.

Фото без описуНіхто не постраждав, пожежа пов’язана із пічним опаленням. Наразі холодні дні, після чергової атаки інфраструктури області пошкоджено значну частину електричних мереж, потрібно обігрівати та освітлювати домівки. Найчастішою причиною пожеж є необережне поводження з вогнем та електроприладами, акумуляторами, прасками та генераторами.  

До уваги усіх мешканців громади бути обачними, контролювати ситуацію, з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.

Зимовий період – взагалі  відповідальна пора для всіх мешканців громади, враховуючи і вимоги воєнного стану в країні. Тому будьте обачні з вогнем! Не ігноруйте  обережністю  у повсякденних побутових питаннях!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

За матеріалами 34-ої державної пожежно-рятувальної частини
4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області