Фото без описуУ боях за Україну героїчно загинув  Коцупей Сергій Миколайович на території Донецької області.  Сергій Коцупей  народився  17 листопада 1989 року в селі  Бабине Старосинявського району, Хмельницької області.

Страшна звістка знову блискавично сколихнула нашу громаду…

В боях за Україну 25 січня 2023 року загинув наш герой -  КОЦУПЕЙ Сергій Миколайович.

У 2007 році закінчив Бабинську загальноосвітню школу.  Після школи проходив військову службу в ЗСУ.  Відразу по закінченню служби в армії навчався в школі міліції, служив в органах внутрішніх справ. Після звільнення з служби працював в охоронному агентстві.

Із 03 вересня  2022 року  був мобілізований до Збройних сил України, Хмельницьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

На фронті був старшим навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 10-ої аеромобільної роти 4-го аеромобільного батальйону військової частини.  Сергій Коцупей загинув  під час виконання службових обов’язків 25 січня 2023 року внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Красна Гора, Бахмутської міської ради, Донецької області (розташованого за 8 км від Бахмута). Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув  солдат Сергій Коцупей. Смерть пов’язана з виконанням  обов’язків військової служби.  

Старосинявська територіальна громада висловлює щирі співчуття матері, батькові, брату та усій родині Героя.

Низько схиляємо голови у журбі разом з рідними та знайомими. Нехай земля буде пухом.

Вічна пам'ять  захиснику  України! Герої не вмирають!