Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на  19 січня  2023 року на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні  330-та доба війни в Україні. 

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

Україна  героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню  держави-агресора. Наша громада втратила у цій війні 25 Героїв-захисників. Невимовне горе… Щиросердечні співчуття рідним.

Ми можемо виграти цю війну тільки допомогаючи один одному. І Старосинявська громада підтримує усі можливі шляхи до Перемоги України. Навіть гривня рятує чиєсь життя. Ми рятуємо життя ВПО, допомогаємо військовим незважаючи ні на що...

Продовжуємо економити електроенергію. Прохання з розумінням віднестися до ситуації.  Бачимо, що зима досить важко дається нам. Ми  маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко… І маємо пам’ятати та бути вдячними захисникам на передовій.

Працюємо надалі над  організацією допомоги захисникам, переселенцям, шукаємо житло для заселення,  робимо наступні заявки та ведемо співпрацю з різними благодійними організаціями.

Пацюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада на сьогодні уже розмістила додатково  понад 30 переселенців із Херсона, наразі в громаді мешкає понад 1000 ВПО.

Триває підготовка  наступної партії допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації, довіряйте фактам! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!


 Селищний голова