Фото без описуШановні жителі  Старосинявської громади, вітаю вас з наступаючим Новим 2023 роком та новорічно-різдвяними святами. 2022  рік видався непростим, ніс з собою  досить складні випробування…

Але вони зміцнили нас і згуртували. Ми навчилися працювати і жити в складний період -  час воєнного стану, зуміли віднайти шляхи для реалізації нових завдань, які ставив перед громадою час, направляли зусилля для продовження роботи над різними проєктами та благоустроєм громади, співпрацювали з аграріями у розвитку та підтримці соціальної сфери, допомоги переселнцям та захисникам України. Забезпечили діяльність комунальних установ та організацій селищної ради, які надають різноманітний спектр послуг жителям. Дякую усім за підтримку та розуміння! 

Початок нового року, Різдво Христове  – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів, очікування добра і змін на краще майбутнє.

Щиро бажаю кожному з вас в ці святкові дні, бути поруч зі своїми близькими, обійняти, побачити чи принаймні почути голос дорогих вам людей!

Нехай із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, яке стане запорукою миру, достатку, надії та впевненості, здійсняться найзаповітніші мрії.

Щиро дякую кожному з вас за витримку та стійкість, а від нашої громади - дякую всім, хто боронить країну, а саме військовослужбовцям ЗСУ за мужність та героїзм, за те, що Україна вистояла цих складних десять місяців повномасшабної війни... За те, що Україна є. За те, що Україна буде.

Дякуємо Богу і ЗСУ, віримо в Збройні сили України та цінуємо найдорожче, що в нас є - своїх рідних та нашу Україну! 

З повагою,

селищний  голова   Віталій  ЗДЕБСЬКИЙ