Фото без описуСьогодні у селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 28 членів виконкому. На виконкомі детально обговорили шляхи вирішення нагальних проблем та прийняли  рішення з наступних питань.

1.Про затвердження контингенту учнів у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах на 2022-2023 навчальний рік зі змінами та доповненнями, про що інформувала в.о. начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради Ганна Бортник. Двома учнями поповнилася Старосинявська ДМШ, відповідно вносяться зміни до рішення.

2.Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік», детально інформувала начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко. Зміни до бюджету зумовлені виділенням частки співфінансування на шкільного автобуса, який придбано за кошти державного бюджету, та рядом питань, що потребують вирішення – функціонування життєво важливої інфраструктури, ремонт ділянки дороги до центрального сміттєзвалища та іншої критичної ділянки дороги біля приміщення «Нової пошти», кошти спрямовано із селищної ради за рахунок економії коштів, про що наголосив селищний голова Віталій Здебський.

3. Про затвердження Акту про визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам, інформувала заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська. Обговорено суму нарахування збитків сільгосппідприємству понад 6 тис. грн.

4. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, повідомив юрисконсульт відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради Микола Братенко.

5.Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на зріз дерев на території Старосинявської селищної ради, поінформував головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Віталій Шамрай. Старі дерева, котрі зашкоджують падінням на лінії електропередач та будівлю, підлягають видаленню у с.Пасічна біля дитсадка та у Старій Синяві (місцеве кладовище).

Усі питання обговорено та прийнято позитивні рішення.

 

За матеріалами виконкому