Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 31.10.202р. на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 250-а доба війни в Україні. 

Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами тривоги, перебувати в укриттях.

Зосереджую вашу увагу, що зараз ми переживаємо один з найскладніших періодів в українській енергетиці – ворогом пошкоджено  велику кількість  електростанцій та підстанцій.

Прохання й надалі із 7.00 до 23.00 максимально економити електроенергію. Якщо кожного дня  ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях. Прохання з розумінням віднестися до ситуації. Це важливо. Селищна рада й надалі працює над забезпеченням генераторами комунальних установ, уже багато отримали генератори та користуються ними в часи аварійних відключень енергетики.

Нам варто пам’ятати, що зло завжди закінчується.  Як зауважив Президент України, військові злочинці стають підсудними, агресія – вироком. Руйнування стають репараціями. Ворожа техніка стає музейними експонатами. Подвиги дідусів стають перемогами онуків. Результатом нашої боротьби неодмінно стає визволення нашої України! І для цього ми, як орган самоврядування, робимо усе можливе для підтримки ЗСУ та наближення Перемоги України! 

Працюємо кожен на своєму фронті.  Селищна рада відправила чергову партію допомоги захисникам. Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи! 

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації,  перевіряйте факти!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова