Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 21.10.202р. на території Старосинявської громади контрольована.  Сьогодні 240-а доба війни, завершується восьмий місяць, як країна героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню росії.

 Загроза завдання ворогом ракетних ударів по критичній інфраструктурі та мирних кварталах залишається. Прошу, не нехтувати сигналами тривоги, перебувати в укриттях.

Будьте обережними при відвідуванні лісів та лісосмуг, не паліть багаття.

 Зосереджую вашу увагу, що зараз ми переживаємо один з найскладніших періодів в українській енергетиці – ворогом пошкоджено  велику кількість  електростанцій та підстанцій.  У деяких регіонах тимчасово відсутня електроенергія, а у деяких введені графіки аварійних відключень (так звані «віялові відключення»).  Прохання із 7.00 до 23.00 максимально економити електроенергію. Якщо кожного дня  ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях. Прохання з розумінням віднестися до ситуації. Це важливо.

    Наша громада продовжує працювати в тилу на підтримку захисників країни, готуємо чергову партію допомоги, що стосується утеплення.  Все для фронту і Перемоги України!  

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи!

 Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації,  перевіряйте факти!

 Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 Селищний голова