Фото без описуШановні мешканці громади! Ситуація станом на 12.00 212 вересня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Минула 200 доба війни в Україні, сьогодні триває 201-ший день, як країна героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню Росії. Іде сьомий місяць боротьби за рідну землю…

За офіційними джерелами, продовжується деокупація України. Загалом, за останні дні від російської окупації звільнено близько двох тисяч квадратних кілометрів української території. Наші підрозділи зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області, визволення від окупантів населених пунктів Херсонської області», – вказує Генштаб.

Наша громада працює в тилу на підтримку захисників країни: продовжуємо забезпечувати основною продукцією захисників на передовій, готуємо печі для обігріву бійцям. Все для фронту і Перемоги України!  

Працюємо над новими шляхами допомоги переселенцям: триває підготовка приміщень та необхідного обладнання для  можливих переселень людей з міст, де часті обстріли. Вели співпрацю із понад 10 громадськими організаціями та представниками міжнародних благодійних фондів. Глибоко вдячні за підтримку на надану допомогу всім, хто підтримав у складний час.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи! Не ділитися на політичні  партії, не відсторонюватися від спільної організації допомоги ЗСУ, переселенцям.

Орієнтуйтесь на офіційні джерела інформації, перевіряйте факти!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова