Фото без описуНа сьогодні ситуація із проведенням ремонтних робіт ділянок вуличних доріг та під’їзних доріг, зокрема, виділенням фінансування і самою процедурою спрямування коштів місцевого бюджету  на виконання даних робіт під час воєнного стану залишається непростою, тому адміністрація КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» звернулася за підтримкою до інвесторів.

Центральний заїзд – ділянка дороги від головної дороги до приміщень місцевої лікарні потребувала ремонту. Нам вдалося налагодити співпрацю з керівництвом Старосинявського кар’єру щодо проведення ямкового ремонту обочин заїзду та асфальтового покриття ділянки дороги.

КНП «Старосинявська БЛ» висловлює глибоку подяку начальнику філії «Старосинявський райавтодор» Хмельницького облавтодору Мартинюку Миколі Дмитровичу та директору Старосинявського кар’єру Антонюку В’ячеславу Вікторовичу за надану допомогу з укладання асфальтового покриття на заїзді в лікарню. У цей нелегкий для держави та громади час ви своїми справами допомагаєте підтримувати об’єкти соціального призначення.

Нехай ваші справи повернуться вам на добро!

Все буде УКРАЇНА!

 

Віталій МАКОГОНСЬКИЙ,

головний лікар КНП «Старосинявська БЛ»