Інформаційне повідомлення «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Пасічнянського старостинського округу»

Відповідно до розпорядження голови Старосинявської селищної ради від 11 липня 2022року №78/2022-р «Про проведення громадських обговорень (громадських слухань) кандидатури Базелюка Анатолія Андрійовича на посаду старости Пасічнянського старостинського округу Старосинявської селищної ради», рішення 16-ої чергової сесії восьмого скликання «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах на території Старосинявської селищної ради» №13-16/2021 від 27.09.2021р. у Пасічнянському старостинському окрузі відбудеться ІІ-ий етап громадських слухань кандидатури на посаду старости округу Базелюка Анатолія Андрійовича – у неділю 07.08.2022р.

Місця та час проведення громадських слухань:

  • 09.00 – 12.00 - для жителів с.Пасічна, с.Гречана, с.Рідкодуб (офіс старости в с.Пасічна);
  • 10.00 – 12.00 – для жителів с.Харківці (приміщення селищної ради, офіс старости в с.Харківці).

Запрошуємо жителів Пасічнянського старостинського округу взяти участь у другому етапі громадських слухань.

Право голосу у громадських слуханнях мають тільки жителі старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території Пасічнянського старостинського округу. Інші учасники громадського обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь в опитуванні (громадських слуханнях) без права голосу.

Для участі у громадських слуханнях жителям старостинського округу необхідно предявити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

 Громадяни старостинського округу, які не змогли взяти участь в опитуванні, мають право підписати підписні листи під час громадських слухань.

Оргкомітет Старосинявської селищної ради