Фото без описуФутбол 8*8 у Хмельницькому: зірки спорту та збір для ЗСУ. 7-8 травня на стадіоні ДЮСШ-1 у Хмельницькому проходив благодійний футбольний турнір. Він зібрав 12 команд з міста та області. Усі вони грали у дещо незвичному форматі 8*8. Тривалість гри становила два тайми по 12 хвилин. Старосинявську футбольну команду представляв Олександр Пузирук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради.

Другий ігровий день розпочався із 1/4 фіналу. "Епіцентр-К" та "Sushi Master" нелегко, але зуміли здолати "Lifecell" та "Zaliv" відповідно. Важче путівки у півфінал далися іншим його учасникам. "ОТГ Стара Синява" (капітан команди Євген Гноянко) лише за хвилину до фінального свистка забила єдиний і переможний м'яч у ворота "Dark Horse". "Chado" та "SEBN UA" голами в основний час не порадували. У серії післяматчевих пенальті сильнішими були перші.

Для "ОТГ Стара Синява" сценарій чвертьфіналу повторився у півфіналі. Знову гол на останній хвилині й знову мінімальна перемога із рахунком 1:0. До чергової серії пенальті не дотягнули гравці "Chado".

Дещо несподіваним можна назвати результат іншого півфіналу. Тут фаворитом виглядав "Епіцентр-К". Він же й відкрив рахунок. Але перевагу не втримав та досить швидко пропустив чотири м'ячі від "Sushi Master".

Далі - матч за третє місце та фінал. "Бронза" дещо прогнозовано дісталася "Епіцентру-К", який був сильнішим за "Chado". А от у фінальному поєдинку інтриги було більше. Більше м'ячем володіли футболісти із "ОТГ Стара Синява". Вони ж відкрили рахунок завдяки класному удару Андрія Муляра. Цей гол визнали кращим на турнірі й дали його автору м'яч у подарунок.

"Sushi Master" відновив інтригу завдяки голу Пасічника-молодшого. Рівним рахунок був не довго. За доволі рівної гри два швидкі голи визначили долю матчу та переможця турніру 3:1 на користь "ОТГ Стара Синява". "Срібло" дісталося "Sushi Master".

Далі було нагородження учасників та призерів турніру від організаторів. Такими виступили Хмельницька міськрада, Управління молоді та спорту Хмельницької міськради, Хмельницька обласна асоціація футболу та ДЮСШ №1.

Під час нагородження було озвучено, що зібрані кошти будуть адресно спрямованні на лікування та відновлення постраждалих бійців ЗСУ. А зібрати вдалося 30 тисяч гривень.

Фотоматеріали з матчу за посиланням на сайті «Всім»:

https://vsim.ua/Sport/futbol-88-u-hmelnitskomu-zirki-sportu-ta-zbir-dlya-zsu-11602786.html?fbclid=IwAR2Mtpy9Q03WWqzPMFyduccyN5aZBmR-9NAfPZi0k5t1i7rRiBUhykrCrCs

Фото без опису