Фото без описуНапередодні Дня Матері вітання від Президента України Володимира Зеленського отримала багатодітна мати Фелонюк Лариса Леонідівна – нагрудний знак та посвідчення «Мати Героїня». Селищний голова Віталій Здебський привітав жительку села Цимбалівка з отриманням почесного звання та вручив їй посвідчення і нагрудний знак.

Фелонюк Лариса Леонідівна народилась та виховувалась в трудолюбивій, багатодітній сім’ї селян. Після закінчення в 1990 році 9 класів Терешпільської неповної середньої школи Хмільницького району Вінницької області навчалася в Хмільницькому філіалі Вінницького ПТУ-20 та здобула кваліфікацію «Швачка по пошиву легкого жіночого та дитячого одягу (ІІІ розряду)». Завжди прагнула працювати, але не завжди випадало на долю працювати за фахом. В 1996 році сім’я переїхала на постійне місце проживання в село Цимбалівка Старосинявського району Хмельницької області. З 1995 року по 1996 рік працювала різноробочою в рільничій бригаді місцевої агрофірми «Урожай». У зв’язку з реорганізацією агрофірми в 2000 році переведена різноробочою в сільськогосподарський кооператив «Воля», де працювала до 2006 року.

Кандидатура Фелонюк Лариси Леонідівни рекомендована виконкомом Старосинявської селищної ради, рішенням від 09 квітня 2021 року №01/2021 було представлено її кандидатуру до присвоєння Почесного звання України «Мати Героїня».

Фелонюк Лариса Леонідівна добра і щира багатодітна мама, яка народила та виховала 6 дітей : 4 – доньки та 2 – сина. Старанно виконує материнські обов’язки, відповідальна і працьовита. Взаємовідносини в сім’ї теплі, доброзичливі.

Фото без опису

Донька – Конош (дівоче прізвище Фелонюк) Леся, 1996 року народження, одружена. В 2002 році зарахована до 1-го класу Цимбалівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, після закінчення продовжила навчання у Хмельницькому медичному коледжі де в 2014 році здобула повну загальну середню освіту. А в 2015 році закінчила Хмельницький базовий медичний коледж за спеціальністю «Фармація» та здобула кваліфікацію фармацевта. В цьому ж році вступила до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, який закінчує в 2020 році за спеціальністю «Фармація», професійна кваліфікація «Провізор». Працює в ТОВ «Інтелекс» на посаді фармацевта аптечного пункту № 2 м. Бровари Київської області.

Син – Фелонюк Олександр, 1998 року народження. Після закінчення місцевої школи продовжує навчання у Кам’янець – Подільському планово - економічному технікумі – інтернаті, де в 2016 році здобув повну загальну середню освіту. В 2017 році закінчив Подільський спеціальний навчально – реабілітаційний соціально – економічний коледж, здобув диплом молодшого спеціаліста за професійною кваліфікацією «Соціальний працівник». Проживає разом з мамою.

Донька – Паламарчук Ангеліна, 2008 року народження. В 2014 році була зарахована до першого класу Цимбалівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад». В даний час навчається у 7 класі. За характером спокійна, добра, лагідна. Допомагає мамі по господарству. Проживає разом з мамою.

Син - Паламарчук Ілля Вікторович, 17.04.2010 року народження. Дитина – інвалід. В даний час навчається у 4 класі. Знаходиться на індивідуальній формі навчання.

Донька – Паламарчук Ольга Вікторівна, 29.11.2011 року народження. В даний час навчається у 3 класі. Характеризується з позитивної сторони, дисциплінована, користується повагою серед однолітків, спокійна, добра, лагідна, не конфліктна. Допомагає мамі по господарству.

Донька – Паламарчук Вікторія Вікторівна, 08.07.2016 року народження. Відвідує різновікову групу Цимбалівського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад».

Кожна дитина пані Лариси – її душа, життя, її доля. Мати оберігає та дбає про своїх діток якнайкраще. Кожному зичить мирного неба та доброї долі.

За матеріалами виконкому селищної ради.