Фото без описуСитуація станом на 09.00 24 квітня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 60-а доба війни в Україні. Пройдено немало доріг на захист країни, пережито 2 місяці важких буднів… Дякуємо нашим захисникам за оборону мирних земель держави, за ці пережиті дні.

Робота в тилу не менш вагома. Безперебійно працюємо: робимо все для фронту, все для Перемоги.

Понад 2650 переселенцям надано необхідну допомогу.

За цей період ми формували вантажі для допомоги жителям міст, де тривають жорстокі бої, відправили понад 46 т продукції.

Надавали і продовжуємо надавати необхідну допомогу захисникам; сформовано вантажі продуктової допомоги бійцям - відправлено 89 т продукції. Дякую водіям-волонтерам за доставку в умовах війни.

Селищною радою було організовано 2 тонни свіжої риби у співпраці з ПрАТ «Хмельницькрибгосп», за участі старост та жителів громади виготовлено тушонки для забезпечення харчуванням наших захисників. Висловлюю щиру вдячність жінкам сіл громади, містечка, які активно долучилися до допомоги військовим, жителям міст, в яких ведуться бої. Щиро вдячні за співпрацю та надану допомогу.

Наразі продовжуємо приймати нових переселенців з міст Маріуполя, Северодонецька, Луганська, Запоріжжя та Донецька.

Отримали транші гуманітарної допомоги для переселенців від: Благодійного Фонду «Повір у себе», Благодійної організації «Благодійний Фонд «Сучасна Україна», ДП ДГ «Пасічна», польської благодійної організації «STAY SAFE UA». Глибоко вдячні за підтримку на надану допомогу нашим переселенцям.

Зараз продовжуємо формувати вантажі з необхідною допомогою для мешканців міст, по яких окупанти завдають жорстоких ударів.

Надаємо постійно допомогу захисникам; працюємо над захистом території та укріплюємося.

Оперативний штаб цивільного захисту населення та надзвичайних ситуацій селищної ради продовжує працювати цілодобово, здійснюється патрулювання вулиць громади комендатською ротою самооборони та правоохоронними органами.

Громада продовжує жити в умовах воєнного стану. Підприємства критичної інфраструктури працюють.

Висловлюю вдячність усім жителям громади, волонтерам та аграріям, хто допоміг з організацією продуктів харчування, за надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги нашим переселенцям.

Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання – зробити усе можливе для захисту рідної землі.

Все буде добре! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова