Фото без описуУже вісім років поспіль Україна відзначає свято Великодня в умовах війни… Нині широкомасштабне вторгнення російських військ змусило кожну українську родину зустрічати свято із особливим трепетом, символізмом та надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо перемогу та молимося за наших захисників.

Аби поділитися із воїнами часточкою родинного тепла та радістю світлого Воскресіння Христового, у селі Пасічна господині об’єдналися для випікання пасок для наших захисників. Запашними та рум’яними їх доставили за допомогою волонтерів нашим захисникам, подарувавши тепло та любов кожного з нас.

Працівники Пасічнянського НВК (директор Тетяна Руса), Пасічнянського ДНЗ (завідуюча місцевим дитсадком Анастасія Смаляна), жителі Любов Матусевич та Лариса Покотило старанно працювали над вимішуванням тіста та прикрашанням великодніх пасок, дотримуючись найдавніших традицій його випікання, аби паска була пишною, смачною та гарною. Також господині підготували запашні пироги, українські вареники та інші смаколики для воїнів.

Жінки – жителі села вже неодноразово передавали подібну допомогу та підтримку нашим захисникам. Разом до ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису

Жителі с.Пасічна