Фото без описуСьогодні у селищній раді відбулося позачергове засідання селищної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик.

Участь в роботі комісії взяли: 18 членів комісії, запрошені начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук (депутат селищної ради), заступник головного лікаря КНП «Старосинявський ЦПМСД» Валентина Кицун, головний лікар КНП «Старосинявська БЛ» Віталій Макогонський.

У зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію комісія розглянула питання «Про продовження дії додаткових заходів з запобігання поширенню на території Старосинявської громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та враховуючи високий рівень захворюваності населення на COVID-19 на території громади, який спостерігається в період з 04 лютого по 10 лютого 2022 року (+189 випадків) комісія вирішила продовжити дистанційну форму роботи та навчання в закладах освіти громади, в т.ч. позашкільних та музичних навчальних закладах, крім дошкільних навчальних закладах, при наявності у 100 відсотків працівників «зеленого» COVID-сертифікату.

Ввести додаткові обмеження (див. Протокол №3 від 11.02.2022р.); Старосинявській селищній раді проаналізувати стан захворюваності працівників підвідомчих закладів і установ на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, населенню громади дотримуватися норм карантинних заходів «червоної зони».

Як зазначено на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за результатами обговорення Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 11 лютого 2022 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської, Луганської та Хмельницької областей. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

https://rada.info/upload/users_files/04402824/7e8687f4fda12e1683f020c59ac8ba0b.pdf

За матеріалами комісії ТЕБ і НС.