Ось днями завершився Чемпіонат Хмельницької області з лижних перегонів в с.Хотьківці Красилівської територіальної громади серед молоді. Учні Пилявського ліцею (Пилявської ЗОШ І-ІІІ ст., «Школи сприяння здоров‘ю та козацького гарту» взяли активну участь у змаганнях і приїхали додому з нагородами.  

Фото без опису

Завдяки постійним тренуванням та систематичній підготовці до різних видів змагань, до яких постійно готує спортсменів-лижників тренер Анатолій Мельничук, учнівська молодь представляла Старосинявську громаду на цих змаганнях та отримали гарні результати. 

Юнаки: Сторожку Влад - 1 м.; Дерезан Ілля - 3 м. Дівчата (молодша група):

Ільчук Аліна - 1 м. Дівчата (2008-2009 р.н.): Фарбатюк Ангеліна - 1 м.; Бондар Каріна - 2 м.; Худик Мар'яна -3 м.; Дем'янова Анастасія - 4 м.; Загоруйко Софія - 6 м. Дівчата (2007 р. н. і старші): Сторожук Тетяна - 2 м. 

Юнаки (2007 р.н. і старші): Маркевич Микола -1 м. 

Спортсменів нагороджено подарунками та грамотами від місцевої громади та СК «ЄПІЦЕНТЕР». Спортсмени та тренери висловлюють щиру подяку організаторам та спонсорам за проведені змагання. А також батькам, які підтримали своїх дітей в цей непростий час, і Старосинявській ДЮСШ за відрядження спортсменів.

Варто нагадати, що на початку зими молодші лижники на чолі із тренером Анатолієм Мельничуком привезли нагороди та продемонстрували гарні результати.

Старосинявська селищна рада щиро вітає спортсменів-переможців, слова подяки адресуємо тренеру Анатолію Мельничуку за підготовку лижників та організаторам змагань за всебічну підтримку. Бажаємо успіхів та наступних перемог!

Фото без опису

За матеріалами Пилявської ЗОШ