Фото без описуТворчість завжди надихає, а перемога у мистецьких конкурсах дає стимул працювати, знаходити нові оригінальні ідеї та окреслювати творчі здібності дітей. Цьогоріч вихованці Старосинявського Будинку творчості школярів продемонстрували гарні результати у власних творчих роботах, які їм допомагали впровадити викладачі.

Так, вихованка гуртка "Природа і фантазія" Старосинявського Будинку творчості школярів Литвинюк Валерія посіла ІІІ місце у номінації "Ялинка за власним задумом з вторинної сировини" районної відкритої виставки-конкурсу дитячих робіт "Новорічний HEND MADE", м. Київ.

Вихованці Старосинявського Будинку творчості школярів взяли активну участь у Всеукраїнському відкритому фестивалі - конкурсі вшанування воїнів ''Розстріляна молодість'', який присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

Нещодавно взяли участь у Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Мистецькі фантазії", на якому вихованка гуртка "Природа і фантазія" Литвинюк Валерія нагороджена дипломом та медаллю за зайняте 1-ше місце. Конкурс проводився у м. Луцьк і мав на меті залучити якнайбільше здібних і творчих дітей до створення цікавих робіт в різних номінаціях.

За підсумками конкурсу дитячої та юнацької творчості "Мій домашній улюбленець", конкурс проводився з метою відзначення Дня домашніх тварин.

На конкурс, в Дитячий оздоровчо-екологічний центр м. Києва відіслано 5 робіт гуртка «М'яка іграшка» (керівник гуртка Марина Миколаєць).

Усі діти здобули перші призові місця!

В рамках реалізації Концепції національно-патріотичного виховання здобувачі освіти Старосинявського БТШ взяли участь у заходах до Дня Соборності України, зокрема вихованці гуртка "Фотоаматор" представили роботи на обласний етап фотовиставки: "Україа - це ми!"

Щиро дякуємо організаторам за можливість дітям розвиватися і отримувати за це нагороди, які є для них фактором цілеспрямованості та фундаментом розвитку.

Старосинявська селищна рада підтримує творчий напрямок розвитку молоді, щиро дякує викладачам Будинку творчості школярів за виховання підростаючого покоління.

Фото без описуФото без опису

За матеріалами Старосинявського БТШ.