Фото без описуЗаметілі зими-2022 не порівняти із торішніми стихійними снігопадами… Цьогоріч складні перемети на дорогах створилися локально – в основному на під’їзних дорогах до сіл, які оточені полями: особливо в селах Дубова, Бабине, Пилявка, Карпівці, Сьомаки, Красносілка, Івки, Місюрівка…

Скарги від населення окремих сіл поступали до селищної ради та КП «Старосинявський комунгосп», старост сіл з проханням розгорнути проїжджу частину дорожнього сполучення.

Протягом тижня МаЗ С-650 КП «Старосинявський комунгосп» здійснив пробіг та очистив від снігу доріг близько 180 км доріг, очищено тротуари та вулиці Старої Синяви, де утворилися замети- вулиці Толстого, івана Франка, Шевченка, Грушевського. У напруженому ритмі доводилося працювати водіям транспортних засобів, трактористам КП «Старосинявського комунгоспу» - особисто начальнику комунального підприємства Ігорю Федорчуку, працівникам - Ігорю Кривіцькому, Валерію Омельчуку, Василю Стасюку, старості сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка Володимиру Кисилишину, колективу філії «Старосинявський райавтодор» ДП «Хмельницький облавтодор» (керівник Микола Мартинюк).

На дорогах Старосинявщини здійснювала розчистку доріг комунальна техніка селищної ради, трактори МТЗ-82.1, «Фотон» - 454, бульдозер ДТ-75, та техніка окремих сільськогосподарських підприємств, приватних господарств та одноосібників, філії «Старосинявський райавтодор».

Найбільші локальні замети ліквідовано на під’їзній дорозі до с.Красносілки технікою комунгоспу; на дорозі «Пилява – Карпівці» - технікою Пилявської МПК; дорогу до с.Дубової – надана техніка ПП «Миколаєць О.Д.» (керівник Олександр Миколаєць; до с.Травневого, с.Івки – технікою ТОВ «Агрорегіони» (керівник Юрій Степанчук).

Старосинявська селищна рада висловлює всім, хто надав допомогу, щирі слова вдячності від мешканців громади, депутатів селищної ради.

Шавновні мешканці громади! У разі виникнення стихійних заметів, змін погоди для оперативного реагування просимо повідомляти за моб. тел. 0684305402, про випадки не розчищення ділянок доріг і з розумінням підійти до ситуації, в якій опинилися водії та працівники комунальних підприємств при розгортанні снігу.

Фото без опису

Старосинявська ТГ