Фото без описуНа Старосинявщині до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки засуджено водія за вчинення ДТП.

За публічного обвинувачення прокурорів Старосинявського відділу Летичівської окружної прокуратури судом до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки засуджено водія за вчинення дорожньо-транспортної пригоди, в якій один потерпілий загинув та інший потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, а також за залишення в небезпеці потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України, ч.1 ст. 135 КК України).

За даними слідства, у червні 2017 року між селами с. Пасічна та с. Харківці Хмельницького (Старосинявського) району водій автомобіля марки «Ауді 80», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу, здійснивши зіткнення із моторолером марки «Viper» та зник із місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок зіткнення водій моторолера марки «Viper» загинув, а пасажир внаслідок ДТП отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Окрім кримінального покарання, водій «Ауді 80» за рішенням суду має відшкодувати родичам загиблого та пасажиру моторолера марки «Viper» понад 1 млн. грн. моральної шкоди.

 

Старосинявський відділ Летичівської  окружної прокуратури