Фото без описуУ сільських будинках культури сіл Залісся, Буглаї, Сьомаки, Липки, Олексіївка, Нова Синявка, Сьомаки відбулися святкові новорічно-різдвяні вечори, організовані завідуючими клубами. Активну участь взяли мешканці сіл та особливо сільська молодь.

В Заліссянському СБК відбувся новорічний вечір відпочинку, який відзначили весело й цікаво. «Добрий вечір шановні гості! З Новим роком, з новим щастям ми вітаєм знову вас, свято веселе і вечір прекрасний нам починати вже час!» - такими словами ведучі Софія Присяжнюк і Надія Титула розпочали вечір відпочинку.

Надзвичайна мить, коли на свято завітали Дід Мороз (Ю.Луков) та Снігуронька(В.Удот). Головні учасники новорічного дійства привітали усіх з Новим 2022 роком і побажали веселих новорічно- різдвяних свят, миру.

Максим Бартвіцький і Сніжанна Свинарик заспівали пісні: "Під Новий рік", "Новий рік прийшов на Україну". Свято продовжувалось радісно та з піднесеним настроєм. Ведучі проводили веселі і цікаві конкурси, ігри, загадували загадки. Учасники свята брали активну участь у конкурсах. Переможцям вручали призи. Спонсором свята був Степан Загородній, за що дякуємо за надану допомогу.

30 грудня у Буглаївському СК відбулося свято "Новорічної ялинки". Усі присутні з задоволенням брали участь веселих конкурсах, розігрувалась новорічна лотерея, наймолодші учасники з задоволенням співали пісні та розказували вірші про ялинку, за що отримували призи.

Сповненими приємного спілкування, веселощів та гарного настрою відбувалися святкові вечори і в інших селах громади, де проходили заходи новорічно-різдвяного циклу. Звучали теплі вітання: «Хай рік Новий дає надій, здоров'я, виповнення мрій, прибутків вам, автівку, дім, і море щастя в домі тім, тепла та ніжності в родині, та миру в нашій Україні!»

Фото без опису

Старосинявський Будинок культури