Фото без описуДорогі жителі Старосинявської громади ! Завершує свою ходу 2021 рік, залишаються в минулому усі негаразди та події, які стали частиною історії рідного краю та кожного з нас …

Цей рік видався непростим, ніс з собою нові труднощі та випробування. Але ці випробування зміцнили нас і згуртували. Ми навчилися працювати і жити в складний період карантинних заходів, які продовжилися в цьому році, зуміли віднайти шляхи для реалізації нових планів та проєктів, мобілізували зусилля для продовження роботи над інфраструктурними проєктами та благоустроєм громади, співпрацювали з аграріями у розвитку та підтримці соціальної сфери, поточного ремонту сільських доріг у 14 населених пунктах громади. Забезпечили діяльність комунальних установ та організацій селищної ради, які надають різноманітний спектр послуг жителям.

Непросто все це реалізовувати, не усі проблеми та накопичені питання громадськості можна вирішити за один рік, рухаємося крок за кроком. Я впевнений, що мудрість і зваженість дозволить остаточно вирішити наявні проблеми та встановити взаєморозуміння в громаді.

Я дякую кожному з вас за внесок в спільну справу, за щиру підтримку в роботі на користь жителів громади, яку відчуваю від депутатів селищної ради, членів виконавчого комітету, керівників структурних підрозділів селищної ради, керівників організацій.

Дозвольте привітати вас з початком новорічно-різдвяних свят! Побажати міцного здоров’я, щастя, родинного затишку і тепла, достатку в кожну оселю, здійснення планів! Нехай зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду. Бажаю гарного настрою і добра, нехай у вашому житті завжди будуть гармонія та вдача !

З повагою, селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ.