Фото без описуСьогодні у селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський. На прийомі побувало 26 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення:

  • жителі села Нова Синявка з старостою села Віталієм Синицею звернулися до селищного голови з проханням допомогти вирішити проблемні питання щодо встановлення знаків обмеження руху до 30 км в населеному пункті, та знаки «Перехід худоби» і «Діти»; облаштувати перила на містку по вулиці Перемоги; відновити ділянку дороги (дорога обласного значення) близько 180 м, яку пошкоджено, враховуючи виготовлення технічної документації на земельні ділянки, які переходять до приватної власності.
  • на прийомі побували 16 жителів села Залісся, які вже кілька років не можуть вирішити питання отримання по 2 га землі для ведення селянсько-фермерського господарства. Землі є в населеному пунктів в наявності в оренді ТОВ «Агротал», жителі ставлять питання щодо забезпечення їх права на отримання по 2 га цих земель за погодженням керівництва агропідприємства.
  • поліцейські офіцери громади на прийомі обговорили питання розробки Схеми дорожнього руху.

Фото без описуУсі питання розглянуто,  обговорено із громадянами, направлено до реагування у відповідні структурні підрозділи, надано вичерпні відповіді під час прийому громадян із залученням фахівців.

У роботі прийому взяли участь: заступник селищного голови Андрій Карпушин, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук, начальник відділу ДАБК Олег Ніколаєць, Наталія Дзюба, начальник, та Дмитро Осадчук, головний спеціаліст, відділу земельних відносин, керівник Новосинявського будинку-інтернату Олександр Ільченко (депутат селищної ради), керуючий справами виконкому Оксана Бондарчук.

Прес-служба ТГ.