Фото без описуДіти - наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх - святий обов’язок сім’ї, освітніх закладів, громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна - сильна і красива! Тільки тоді ми будемо рости здоровими, впевненими та щасливими у прийдешньому дні, будемо навчатися на благо України. Сьогодні селищний голова Віталій Здебський із першим заступником селищного голови Олександром Попиком, депутатом селищної ради Олександром Пузируком зустрілися із педколективом Старосинявського НВК, адресували передноворічні вітання з подарунками – сучасними ноутбуками.

Одним із свідчень того, що Старосинявська територіальна громада розуміє освітянські проблеми, дбає про створення оптимальних умов для здобуття якісної освіти на теренах Старосинявщини стала реальна допомога нашому освітньому закладу - Старосинявському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» імені О.Романенка. У переддень Новорічних та Різдвяних свят за сприяння територіальної громади заклад отримав 15 ноутбуків для забезпечення організації сучасного освітнього процесу.

Педагогічний та батьківський колективи, адміністрація закладу, учні висловлюють найтепліші слова подяки:

  •  Віталію Едуардовичу Здебському - голові Старосинявської ТГ;
  • Олександру Федоровичу Попику – першому заступнику селищного голови;
  • Олександру Миколайовичу Пузируку – начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.

Ваша підтримка - свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в нашій громаді і розуміння непересічної важливості виховання. Від усього серця бажаємо вам здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру у майбутнє нашої громади. Хай Господь сторицею віддячить вам за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Фото без опису

 

З повагою, педагогічний та батьківський колективи.