Фото без описуКожного року в кінці грудня вже стало давньою доброю традицією - в день зимового сонцестояння святкувати День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Одним із найбільших колективів на території Старосинявської громади є Старосинявський район електричних мереж – відокремлений підрозділ АТ «Хмельницькобленерго», котрий ефективно працює над  забезпеченням електропостачання в кожну домівку, населений пункт та впровадженням нових технологій з освітлення  уже понад 46 років. У колективі – 60 чоловік.

Цього року Старосинявський РЕМ працював над монтажем освітлення у населених пунктах Старосинявської ТГ, виконуючи заходи Програми з освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2021-2025 роки, в рамках якої змонтовано в селах громади майже 6 км ліній електромереж та встановлено понад 45 ліхтарів.

У день професійного свята зібралися усі  працівники галузі, керівники підрозділів РЕМ, директор Старосинявського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» Олег Черниш. Селищний голова Віталій Здебський подякував енергетикам за співпрацю, реалізацію селищної Програми з освітлення населених пунктів, побажав усім успіхів у професійній діяльності та благополуччя.

Директор РЕМ Олег Черниш виступив із підсумками роботи організації за 2021 рік,  з якими колектив успішно справився, незважаючи на значні об’єми робіт та ситуації, в яких доводилося непросто виконувати заплановані обсяги робіт в цьому році. Директор РЕМ висловив подяку колективу в День професійного свята та вручив грошові винагороди.

За сумлінне і добросовісне виконання своїх професійних  обов’язків  та  з нагоди  професійного свята Дня енергетика селищний голова Віталій Здебський вручив грамоти селищної ради, нагороджено:

  • Вовка Анатолія Дмитровича – водія автотранспортних засобів,
  • Каську Ігоря Миколайовича – електромонтера з експлуатації розподільних мереж,
  • Куцоконя Віталія Олександровича – контролера енергонагляду,
  • Костика Олександра Івановича- начальника дільниці,
  • Цапуру Вадима Володимировича – електромонтера ОВБ.

У цей День від імені депутатського корпусу  та виконавчого  комітету селищної ради   ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших енергетиків і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх їхніх задумів і сподівань!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 Старосинявська ТГ.