Фото без описуТрадиційно вся Україна запалює перші новорічно-різдвяні вогники на ялинках у містах та селах.  Старосинявська громада теж відкрила головну ялинку громади зі святковими урочистостями. Ведучі артисти Будинку культури,  викладачі Старосинявської ДМШ щирими вітальними словами відкрили свято: «Вітаючи всіх вас сьогодні, сказати хочемо знов і знов,  нехай завжди будуть із вами: Надія, Віра і Любов! Хай добрий янгол із небес, боронить і не розчарує, і дивних тисячі чудес, в житі всім вам дарує!»

Цікавим святковим дійством розпочався вечір: на відкриття ялинки завітали загадкові Санти-Клауси, які подарували усім присутнім новорічний танець та гарний настрій. Виступив танцювальний колектив Старосинявського Будинку культури під керівництвом керівника гуртка Олега Поліщука. Радував виступами вокальний ансамбль Старосинявської школи мистецтв «Веселі нотки» піснею «Ой, летять, летять сніжинки», яку заспівали юні солісти Ніколаєць Аміна та Пагас Юлія (керівник Лариса Макогонська). Музичне вітання дарувала учениця Старосинявської школи мистецтв Поліна Луценко (керівник Ольга Балла).

Новорічну ялинку встановили працівники КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук); прикрасили працівники відділу культури (керівник Богдан Німець), Будинку творчості школяра (керівник Ніна Стасюк) та освітили працівники Старосинявського РЕМ (керівник Олег Черниш).

Новорічні вогні на ялинці символічно засвітив селищний голова Віталій Здебський, якого ведучі запросили до вітального слова:

-   Рік, що минає, видався непростим для кожного із нас, але я вірю, що він став для нас усіх не лише роком випробувань, а й роком нового досвіду, знань і життєвої мудрості,- сказав селищний голова Віталій Здебський. Він щиро привітав усіх із наступаючими новорічно-різдвяними святами, побажав чистого людського щастя, щасливої долі, взаєморозуміння, радості і добра.

Енергією зарядив присутніх танець «Новорічні бешкетники» від танцювальної групи Старосинявської мистецької школи (керівник Ліля Шатайло). Вітальну пісню «З Новим роком!» у дарунок запрошеним гостям виконала учениця Старосинявської школи мистецтв Діана Сивопляс (керівник Ольга Балла). Теплі вітання та побажання були від вокального ансамблю «Оберіг» Старосинявського Будинку культури, який виконав жартівливу пісню «Зимонька-Зима». Мелодійні пісенні вітання подарував народний ансамбль української пісні «Терниця» Старосинявського Будинку культури. Теплими вітаннями повнився святковий захід: «Добрий вечір добрі люди, від душі вам побажаєм, щоб щасливі ви були, щоб врожаї прибагаті, щоб збирали рік у рік, від душі вам заспіваєм: добрим був щоб щедрий вік!»

Святковий вечір завершився хороводом біля ялинки та яскравим кольоровим блиском гірлянд, якими прикрасили за сприянням селищного голови В.Здебського та депутатів селищної ради  центральну вулицю селища Грушевського та ялинки на площі.

Щирі слова подяки за допомогу в організації та проведенні заходу, облаштування новорічної ялинки громади, символічних прикрас та святкової ятки, придбання іграшок та прикрас для ялинки, солодощів для дітей Старосинявська селищна рада, депутатський корпус, виконавчий комітет висловлюють керівникам підприємств:

  • керівнику ТОВ «Агроінвестзерно» Олександру Сьомкіну;
  • директору ТОВ "Ресіліент Стара Синява» Юрію Оникієнко;
  • директору ПП «Сьомаківське» Василю Сташку;
  • начальнику Старосинявського ЦЦР АТ"Хмельницькобленерго" Юрію Цюрупію;
  • КП «Старосинявський комунгосп» Ігорю Федорчуку;
  • Старосинявському РЕМ (відокремленому підрозділу АТ «Хмельницькобленерго)  Олегу Чернишу;
  • педколективу та дітям Старосинявського Будинку творчості школярів (керівник Ніна Стасюк);
  • відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради (начальник Олександр Пузирук);
  • відділу культури, національностей, релігій та туризму (начальник Богдан Німець);
  • працівникам КП «Старосинявський Будинок культури» (директор Анатолій Лотишко);
  • колективу Старосинявської дитячої музичної школи (директор Сергій Кучер).
  • керівнику ФГ "Маколайцю О.Д." Олександру Миколайцю;

Особливі слова вдячності за підтримку та проведення свята керівнику відділу соціальної політики ТОВ «Енселко-Агро» компанії КЕРНЕЛ Олені Романенко, завдяки співпраці придбано солодощі для найменших учасників святкового вечора.

З наступаючими новорічно-різдвяними святами, миру, радості, добра вам у ваших домівках, міцного здоров’я вашим родинам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Відділ культури, національностей, релігій та туризму

виконкому селищної ради