Фото без описуНоворічні свята – це зимова казка, яку чекають усі, але особливо бажана вона для дітей, які вірять в дива та чекають  на їх здійснення. З нагоди новорічно-різдвяних свят  в рамках «Програми надання соціальних послуг Старосинявським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради на 2021-2025 роки» працівниками Старосинявського ЦСССДМ спільно з поліцейськими офіцерами громади Сергієм Хоменком, Михайлом Литвинюком та Олександром Майданевичем вручено від селищного голови 40 новорічних солодких подарунків дітям, які проживають в сім`ях, що опинились в складних життєвих обставинах, дітям з інвалідністю, дітям з родин, які потребують соціальної підтримки.

Дивлячись в їхні оченята хочеться віддати ввесь світ, заповнити їхнє серце любов’ю, здійснити всі бажання, щоб кожна дитина навчилася бачити доброту, любов, людяність, чесність та щирість.

Дана акція відбулася за підтримки селищного голови Віталія Здебського та депутатів селищної ради.

Вітаємо всіх з прийдешніми Новорічними святами, нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, натхнення і всіх гараздів.

Фото без опису

Старосинявський ЦСССДМ