Фото без описуТриває поточний ремонт дорожнього покриття вулиць Заводська, Квіткова, Калинова у Старій Синяві за кошти, які надійшли до селищного бюджету із Хмельницького районного бюджету в сумі 700 тис. грн.

З ініціативи депутата Хмельницької районної ради Андрія Михайловича Лакусти від фракції ВО «Батьківщина» у Хмельницькій районній раді, з районного бюджету спрямовано 700 тисяч гривень на ремонт доріг у селищі Стара Синява. Ремонтні роботи наразі йдуть повним ходом.

Вісім років тому вже була спроба привести  до ладу дорожнє покриття на проблемних вулицях населеного пункту. Проте, через брак коштів ці роботи було зупинено, оскільки закривали проблемні питання в першу чергу на критичних ділянках вуличних доріг.

«До мене неодноразово зверталися  мешканці вулиць  Заводська, Квіткова, Калинова зі скаргами. Спільними зусиллями з колегами по фракції ми добилися виділення коштів на ремонт доріг», – розповів депутат Хмельницької районної ради Андрій Лакуста.

Загальна протяжність доріг, що ремонтуються, – понад 1 300 метрів. Наразі виконавці робіт працюють над поточним ремонтом дорожнього покриття вуличних доріг.

 Селищний голова Віталій Здебський, начальник відділу (Інспекції) державного архітектурно-будівельного контролю селищної ради Олег Ніколаєць, староста сіл Йосипівка, Іванківці, Теліжиннці та Уласово-Русанівка Іван Луценко та депутат районної ради Андрій Лакуста виїжджали на об’єкти під час проведення поточного ремонту доріг та особисто контролювали якість проведення ремонтних робіт на дорогах, аби  вони служили мешканцям довго і надійно.

Фото без описуФото без опису

Відділ (Інспекція) ДАБК селищної ради