Фото без описуЗавдяки співпраці керівництва ТОВ «Енселко-Агро», керівника відділу соціальної політики товариства Олени Романенко, менеджера компанії Вадима Муравського із селищним головою Віталієм Здебським цього року надано соціальну допомогу, адресовану найменшим жителям громади.

На свято Миколая в навчальних та дошкільних закладах громади, де агропідприємство працює на землях, кернелівці організували 451 подарунок – солодкі сувеніри для дітей. У святковій атмосфері з вітаннями Святого Миколая вручили солодощі під новорічною ялинкою.

«З Днем Святого Миколая! Це свято домашнього затишку, дитячого сміху, добра та віри у краще! То ж нехай у цей день диво завітає у кожну оселю, а міцне здоров’я та процвітання - у кожну родину! Бережіть одне одного!»,- написав Олександр Огуй, керівник Західного кластеру, з найкращими побажаннями найменшим старосинявцям та їхнім родинам.

Подарунки для діток вручили у Бабинській ЗОШ, гімназії, Пилявській ЗОШ І-ІІІ ст., «Школі сприяння здоров’ю та козацькому гарту», Пилявському ДНЗ, Заставецькій філії Старосинявського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» ім. О.Романенка.

Гарного новорічного настрою, приємних канікул та веселих зимових свят бажають вам організатори новорічно-різдвяних заходів та селищний голова!

Фото без опису

Відділ організаційно-кадрової роботи селищної ради