Фото без описуСелищним головою Віталієм Здебським спільно з директором Благодійної організації «БФ «Разом з КЕРНЕЛ» Ігорем Потоцьким підписано соціальну угоду в наданні допомоги з придбання щебеневої суміші для ремонту вуличних доріг в с. Пилява та Олексіївка. Наразі роботи тривають. Постійна співпраця Старосинявської селищної ради із агрокомпанією ТОВ «ЕНСЕЛКО Агро» КЕРНЕЛ дає свої позитивні результати для покращення інфраструктури, благоустрою тих населених пунктів, у яких аграрії обробляють землі.

Завдяки праці керівництва ТОВ «Енселко-Агро», керівника відділу соціальної політики товариства Олени Романенко, менеджера компанії Вадима Муравського і цього року надано суттєву фінансову та практичну допомогу в покращенні благоустрою та інфраструктури сіл Пилява й Олексіївка.

В сумі 57900 ( п’ятдесят сім тисяч дев’ятсот гривень) надано БФ «Разом з КЕРНЕЛ» допомогу на придбання щебеневої суміші, та на перевезення щебеню - 30650,40 ( тридцять тисяч шістсот п’ятдесят гривень 40 копійок).

У селі Олексіївка здійснюємо поточний ремонт сільських доріг на вулицях - Островського, Кірова та в с.Пилява - вулиць Жукова, Щорса. Щебень вивозить КП «Старосинявський комунгосп» ( керівник Ігор Федорчук). Роботи тривають.

Старосинявська селищна рада висловлює подяку директору Благодійної організації «БФ «Разом з КЕРНЕЛ» Ігорю Потоцькому, керівнику відділу соціальної політики ТОВ «Енселко-Агро» Олені Романенко за постійну підтримку та співпрацю, нехай ваші добрі справи на розвиток сіл громади повернуться вам сторицею!

Фото без опису

Володимир Кисилишин,

староста сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка.