Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету он-лайн, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин. Участь у роботі взяли 40 членів виконкому.

  • Під час роботи розглянуто, обговорено проекти рішень виконкому з різних напрямків діяльності органу місцевого самоврядування, зокрема:
  • Про запобігання занесенню та поширенню на території Старосинявської громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, із затвердженням заходів згідно карантинних вимог;
  • Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності Старосинявської селищної ради, які на сьогодні пустують; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради від 29.05.2020 року № 02/2020 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в населених пунктах Старосинявської селищної ради» ( в новій редакції); Про проведення дезінфекції криниць та водонапірних башт Рожновського, які знаходяться в комунальній власності Старосинявської селищної ради; Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.09.2020 р. №04/2020 «Про робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення»;
  • Фото без описуПро затвердження розрахунків вартості Платних медичних послуг, які надаються Комунальним некомерційним підприємством «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги», де за бажанням пацієнтів можна буде зробити аналізи на місці, не їхати в Хмельницький чи Хмільник, як це практикувалося до нині. На виконкомі розглянуто ряд питань - Про надання дозволу на приватизацію земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини, проте не всі рішення прийнято позитивно.
  • Прийнято рішення з питань: Про постановку на квартирний облік; Про затвердження висновку комісії з питань захисту прав дитини при Старосинявській селищній раді; Про надання дозволу на укладання договору дарування житлового будинку, право користування яким мають малолітні діти; Про надання дозволу на укладання договору купівлі – продажу неповнолітнім; Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній Б.М.; Про надання дозволу на прийняття дарунку неповнолітнім.

Розглянуто питання :

  • Про надання дозволу на встановлення на площі пам’ятника «Полеглим за Україну» на центральній площі селища за кошти ініціаторів, члени виконкому внесли пропозицію – попередньо представити ескізи пам’ятника. Прийняли рішення з питань - Про присвоєння адрес; Про уточнення адрес; Про поводження з несанкціоновано розміщеними твердими побутовими відходами, виявленими по вул. Вишнева в смт Стара Синява Старосинявської об’єднаної територіальної громади.

За матеріалами виконкому.