Фото без описуУ Чемпіонаті Хмельницької області з футболу взяла участь 21 команда футболістів територіальних громад Хмельниччини. Змагання вимагали від гравців не лише високого рівня спортивної підготовки, виснажливих тренувань та спортивних умінь і навиків, а й належного оснащення, відповідного рівня забезпечення спортивними інвентарем.

Чемпіонат області з футболу тривав із травня 2021 року по жовтень 2021 року. По закінченні І кола змагань команда «Стара Синява ОТГ» знаходилася на ІІІ місці у своїй підгрупі. У липні стартувало друге коло Чемпіонату області з футболу, де наші футболісти мали можливість продемонструвати свої спортивні уміння.

Нещодавно підбито підсумки чемпіонату: футбольна команда м.Полонного посіла І місце; футболісти м.Теофіполя – ІІ м.; м.Красилова – ІІІ м. Команда «Старосинявська ОТГ» ( тренер-викладач з футболу Старосинявської ДЮСШ Євгеній Гноянко) зайняла середину – 10 місце серед 21 команди Хмельницької області.

Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради (начальник відділу, депутат Старосинявської селищної ради Олександр Пузирук), спортсмени-футболісти (тренер Євгеній Гноянко) висловлюють подяку Старосинявському селищному голові Віталію Здебському, депутатському корпусу та виконавчому комітету селищної ради, за фінансову підтримку під час проходження Чемпіонату Хмельницької області з футболу – 140 тис. грн. було спрямовано на підтримку футболістів на змагання та забезпечення необхідним інвентарем.

Подяка усім гравцям-футболістам за досягнені результати, з надією, що наступні тренування стануть для футболістів звичкою та стартом до високих перемог!

Фото без опису

За матеріалами відділу освіти, молоді, спорту, культури

виконкому селищної ради.