Фото без описуЩирі вітання адресували працівники культури ветерану праці сільськогосподарської галузі Марії Яковлівні Олійник, жительці села Залісся. Кожна людина – це жива історія, зі своїми пережитими емоціями, труднощами та досягненнями… Доля Марії Яковлівни складалася непросто. Народилася вона в грудні 1941 року в селі Заліссі. Її дитинство та юність проходили у важкі повоєнні роки: в 1956 році закінчила 7 класів місцевої школи, і відразу пішла працювати на півнорми полоти буряки. Згодом працювала дояркою в колгоспі «Родина» с.Залісся. Трудові заслуги жінки неодноразово відзначалися почесними грамотами та знаком «Ударник 11-ої п’ятирічки».

У 1991 році Марія Олійник пішла на заслужений відпочинок і продовжувала ще працювати до 1999 року.

Трудівниця виростила і виховала двоє дітей, піклувалася про внуків, як добра і щира бабуся.

З нагоди Дня працівників сільського господарства ветерана праці та дитину війни Марію Яковлівну Олійник привітали зі святом, як старожительку села і працівника сільськогосподарської галузі з багаторічним стажем, який нараховує 44 роки трудового стажу.

Директор Заліссянського сільського Будинку культури Лариса Тодорова та бібліотекар Ольга Мовчан адресували привітання: «Прийміть щирі слова вдячності за Вашу нелегку працю і глибоку повагу за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця і ставлення до людей - це приклад і наслідування сучасній молоді. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щасливої долі, радості довголіття, добра і віри в краще майбутнє!»

За матеріалами відділу культури.