Фото без описуУ рамках днів благоустрою на території Старосинявської громади, жителі мікрорайону Братки (вулиці Миру) організувалися для наведення порядку на території тротуару та проїжджої частини дороги, котрі проходять поблизу їхніх домогосподарств.

На вулицю вийшли небайдужі активні жителі вул.Миру в смт Стара Синява з метою навести благоустрій територій, прилеглих до будинків. Їм надали допомогу в забезпеченні технікою - працівники комунального підприємства селищної ради КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) та філії «Старосинявський райавтодор» ДП «Хмельницький облавтодор» (керівник Микола Мартинюк).

Бажання жителів вулиці Миру – підтримувати чистоту узбіч та тротуарів, адже кожного дня їхні рідні прямують цими дорогами на роботу, у справах, діти – в школу. Важливо розуміння підтримки чистоти і порядку, поваги один до одного. Прикро, що не в усіх громадська свідомість спрацьовує належним чином, бо є випадки забруднень за прикладом «наперекір сусідам» чи «моя хата з краю»…

Не зайве нагадати, що на виконання п. 1 ч. 2 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»  рішенням 19 сесії Старосинявської селищної ради УІІ скликання від 29.06.2017 року №19/2017 були затверджені «Правила благоустрою на території Старосинявської селищної ради». Зазначеним документом визначені обов’язки підприємств, установ, організацій та фізичних осіб по забезпеченню утримання території громади у чистоті й належному стані.

Чистота та порядок на території громади залежить від кожного з нас!

Фото без опису

Відділ комунального майна, ЖКГ та інфраструктури.