Фото без описуЖовтень – початок глибокої осені і період підготовки територій та приміщень до зими. Селищним головою Віталієм Здебським прийнято розпорядження «Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради» № 122/2021-р від 28.09.2021 р.

Визначено основні напрямки діяльності щодо наведення благоустрою на території Старосинявської селищної ради:

  • 1.Провести з 1 жовтня по 29 жовтня 2021 року місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.
  • 2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій .
  • 3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендувати провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій.
  • 4. Старостам забезпечити організацію та контроль по благоустрою відповідно по територіях старостинських округів Старосинявської селищної ради.
  • 5. Керівникам комунальних підприємств, установ, організацій, старостам проінформувати про виконану роботу до 4 листопада 2021 року, відповідно додатку №1 селищну раду(відділ комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури).

Виконком селищної ради.