Фото без описуШановні працівники мистецьких закладів громади, вчителі музики! Щиро вітаю всіх музикантів та шанувальників музичного мистецтва з Міжнародним днем музики, який щороку відзначається 1 жовтня.  Ця дата була обрана не випадково, оскільки осінь є улюбленою порою року багатьох видатних художників, музикантів та письменників.

Це свято знаходить палкий відгук в серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі, не залежно від національності, віку та соціального статусу. Це чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Музика володіє великою силою впливу на людські душі, вона не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати людство.

У нашій громаді живуть справжні поціновувачі, прихильники музичного мистецтва та справжні професіонали своєї справи, які кожного дня прищеплюють любов до чарівного світу музики дітям, молоді, які тільки починають усвідомлювати наскільки глибокий та багатогранний її світ та людям старшого віку. Упевнений, що наші діячі музичного мистецтва втілять в життя усі свої творчі плани. Запорукою цього є знання досвідчених майстрів і невгамовна енергія молоді.

Бажаю вам натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці на довгі роки! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та творчі мрії, а кожен день вашого життя буде сповнений світлої музики, яка надихає до життєвих перемог. Добра і миру вам!

З повагою, селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ