Фото без описуЩиро вітаю вас з професійним святом! Це день енергійних, ініціативних людей, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяють поступальному розвитку країни та Старосинявської територіальної громади. Вміння задіяти менеджерський талант, ефективно працювати в умовах ринку – це ті риси, які є визначальними для працівників бізнесу.

Розвиток підприємницької галузі дає можливість вирішувати найактуальніші соціально-економічні проблеми, передбачає зміцнення економіки, є важливим чинником економічного розвитку та покращення життя її громадян.

Підприємці нашої громади – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови не тільки для власного комфортного життя, а й для процвітання рідного краю.

Висловлюю кожному з вас глибоку вдячність за те, що в непростих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадською позицією забезпечуєте добробут не тільки власних родин, але і створюєте нові робочі місця, активно сприяєте вирішенню актуальних проблем економіки громади.

Сердечно бажаю вам міцного здоров'я і миру, щастя і добра, нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів та подальших успіхів у підприємницькій діяльності.

З повагою, селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ