Фото без описуУ Старосинявській громаді відзначили День знань. Традиційними лінійками та урочистостями для 1477 школярів розпочався новий навчальний рік. Школи відчинили двері для своїх вихованців і найменших гостей – першокласників. До слова, цьогоріч 122 учні Старосинявщини стали першокласниками Нової української школи.

Завершальним роком стане шкільне навчання для 86 одинадцятикласників та для декого зі 154 учнів 9 класів.

Учнів Опорного навчального закладу Старосинявського НВК «Старосинявська ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» ім.О.Романенка привітав селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ. Голова громади подякував вчителям за щоденну працю, ентузіазм, учням школи побажав цікавого навчального року, здоров’я, натхнення та мирного неба. Депутат Старосинявської селищної ради Тетяна Романенко передала для усіх першокласників подарунки від депутата Верховної Ради України Віктора Бондаря.

До інших шкіл громади завітали представники селищної ради, старости сіл, які також долучились до вітань та висловили подяки педагогічним колективам, привітали усіх присутніх з початком навчального року та вручили першокласникам подарунки від народного депутата України Віктора Бондаря.

Взагалі цього все відбувалося яскраво: українські вишиванки, святкова атмосфера, перші осінні квіти для вчителів, різнокольорові кульки – все вказувало на свято Першого дзвоника. Перший дзвінок -2021 записано в історію громади радісними стрічками.

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ТГ.