Старосинявською селищною радою у приміщенні районної бібліотеки проведено семінар-нараду на тему: “Особливості запровадження електронних лікарняних» - особливості роботи, призначення та заявлення коштів для фінансування”.

Фото без опису

Запрошені: керівники та головні бухгалтера підприємств, установ, організацій, які розташовані на території селищної ради.

Основні доповідачі: головний лікар КНП Старосинявської ЦРЛ Макогонський Віталій Миколайович; завідуючий поліклінікою Макогонський Віталій Віталійович; заступник головного лікаря КНП Старосинявської ПМСД, сімейний лікар Кицун Валентина Миколаївна; заступник начальника відділу обслуговування громадян №9 Мельник Людмила Василівна; в.о. директора Летичівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Бальжик Сергій Петрович.

На семінарі розглянуто особливості роботи відділення з прийому заяв-розрахунків за е-лікарняними, в тому числі в перехідний період, а також розглянуто інші проблемні питання, які виникають в ході роботи із впровадження електронних лікарняних.

Також до слова запрошено Гук Галину Василівну, начальника Старосинявської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області, яка інформувала щодо запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Кожному представнику організації надано методичну допомогу та інформаційні буклети.

Фото без описуФото без опису

 

За матеріалами семінару-наради.