У селі Ілятка відбулося родинне свято "З родини іде життя людини", приурочене 30-ій річниці незалежності України, яке згідно святкової естафети передається від села до села Старосинявської територіальної громади. 

Фото без описуВедуча Галина Зражук розпочала захід. Святкоим концертом вітали односельчан юні виконавці. Прозвучали пісні "Моя Батьківщина», «Коровай», «Родинне дерево", автор яких Ревнюк Катерина Василівна. Пісню про бабусю виконувала Палагута Аліна. І пісня про маму прозвучала у виконанні виконували Лізи Тимощенко і Аліни Палагути.

Вірші про рідний край, Україну-неньку декламували: Кочура Артем, Кочура Аня, Король Денис, Король Богдана, Бабаєва Софія. Оригінальним виконанням ролей порадували присутніх юні виконавці під час вистави "Лисичка і журавель" Кочура Артем, Палагута Аліна та Кочура Аня.

Теплі щирі вітання жителям села Ілятки адресували заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська та староста сіл Нова Синявка, Ілятка Віталій Синиця, який подякував працівникам культури та юним аматорам за проведення свята у селі.

Святкова естафета з нагоди 30-ої річниці незалежності України продовжує крокувати селами Старосинявської територіальної громади з гарними побажаннями добробуту, миру і чистого земного щастя!

Фото без опису

Відділ культури, національностей, релігій та туризму.