На таку тему у приміщенні сільського клубу села Бабине відбувся урочистий концерт з нагоди ювілейної дати – 30-ої річниці Дня незалежності України. Сцена святково прикрашена вишитими рушниками, квітками та калиною, символи України - Державний Прапор, Герб та Гімн, хліб на вишиваному рушникові – нагадують про споконвічні цінності українського народу, нації.

Фото без описуПеред початком свята звучать тематичні пісні про Україну та Гімн. Концерт відбувся за участі молоді та школярів Бабинської гімназії.

Ведучі: Качуріна Айнура та Кузьмич Іван вели свято.

Присутніх хвилювали вірші про рідний край та Україну у виконанні : Чмілевської Марини, Янкович Віталіни, Яремус Галини, Яремус Каріни, Качуріної Ангеліни, Яремус Наталії, Сторожука Віктора, Чмілевського Артема, Кондратюка Олександра, Горбатюка Святослава.

Мелодійні пісні дарували дуети: Волинець Аліна та Дорошок Іванна, Чмілевська Марина та Янкович Віталіна. У концерті брала участь солістка Анжела Міщенко і в дуеті з Ігором Кравчуком виконали чудові українські пісні.

А завідуюча сільським клубом с.Бабине Любов Шафінська радо зустрічала хлібом-сіллю начальника відділу культури селищної ради Богдана Німця та методистів Старосинявського Будинку культури - Зою Ткачук і Ніллу Лотишко.

Висловлюємо велику вдячність всім учасникам за участь у святкуванні естафети з нагоди 30-річного ювілею незалежності України «Від села - до села». Слова вдячності організатори заходу висловлюють за підтримку старості села Галині Холодняк та бібліотекарю Анастасії Горбатюк.

Кожне подібне свято приносить позитивні емоції, розвиває повагу та любов до рідного краю, Батьківщини та згуртовує мешканців сіл у єдину дружну велику родину.

Фото без опису

За інформацією Бабинського СБК.