Фото без описуУ селі Мшанець Старосинявської територіальної громади відбувся святковий захід, приурочений до 30-ої річниці незалежності України. «Мати – найрідніша людина! Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігти зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняла робити, життя, яке вона дала, дає можливість проявляти себе, творити у нашому світі, нести у нього свою працю, тепло своєї душі…», - такі слова присвячували ведучі Матері, жінці та країні, в якій ми живемо.

Юні Артисти Мшанці: Міхель Катерина, Гуменна Дарина, Подзем Олена,

Павлійчук Каріна, Подзем Дарина, Подзем Вікторія, Павлійчук Сергій, Павлійчук Аліна, Горська Ангеліна, Павлійчук Олександра, Лажевська Іванна, Терещук Крістіна радували запрошених виступами, привітаннями і щирими словами.

Велику подяку за допомогу у проведенні свята висловлюємо місцевим підприємцям: Галущак Оксані, Семенко Володимиру, орендатору Канівському Євгену, фермеру Поліщуку Григорію та старості села Олександру Давидову.

Тематичний захід об’єднав присутніх в єдину велику родину, для якої основними суспільними цінностями є любов та велика повага до Матері, велике бажання творити добробут свого рідного краю та Матінки-України.

Фото без опису

Відділ організаційно-кадрової роботи.