Фото без описуСьогодні у селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Надія Вікарська.  На прийомі побувало 8 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими питаннями:

-багатодітна мати із с.Пилява звернулася з питанням надати допомогу та роз’яснення щодо оформлення права власності 2 га землі сільськогосподарського призначення на ім’я її чоловіка, оскільки він хворіє, а земля і домашнє господарств є чи не єдиним джерелом доходу родини, в якій зростає 5 дітей;

  • староста с.Нова Синявка Віталій Синиця звернувся з питаннями організації в селі свята Івана Купала, врегулювання графіку виїздів великогабаритних вантажних машин з місцевого кар’єру ТОВ «Фінден», оскільки в неділю люди просять забезпечити в селі тишу, працює ринок та мешканці йдуть до церкви;
  • жителька Старої Синяви звернулася з питанням переоформлення на неповнолітню дитину майна;
  • мешканка с.Адампіль просила надати роз’яснення щодо оформлення городу біля старого будинку, який розвалюється;
  • староста с.Пиляви Володимир Кисилишин звернувся із питаннями благоустрою села – окремих вулиць, щодо освітлення та ремонту частини гілки водогону.

Під час прийому громадян обговорено питання благоустрою  окремих об’єктів галузі медицини, окремих вулиць, напрямку роботи соціального партнерства з інвесторами, які обробляють землі в населених пунктах, приєднання до мережі водогону господарських дворів у с.Пилява, організації та проведення  тематичних святкових заходів до Івана Купайла.

Усі питання розглянуто,  обговорено із громадянами, направлено до реагування у відповідні структурні підрозділи та комунальні підприємства селищної ради. Більшість питань щодо надання роз’яснення стосувалися земельних питань, на котрі надано вичерпні відповіді під час прийому.

У роботі прийому взяли участь: начальник відділу земельних відносин Наталія Дзюба, керуюча справами виконавчого комітету Оксана Бондарчук, начальник відділу (інспекції) ДАБК Олег Ніколаєць.

Фото без опису

Прес-служба ТГ.