Фото без описуШановна молодь Старосинявської громади! Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!

Є символіка в тому, що День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та енергійна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.

Дорогі юнаки та дівчата! Ви заслуговуєте на те, аби вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено йти в майбутнє, крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

Шануємо ваші патріотичні якості, громадську позицію, готовність примножувати духовні та культурні надбання та бути в авангарді в найвідповідальніші моменти національної історії.

Селищна рада робить усе можливе для підтримки творчої молоді, спортсменів, юних талантів та докладає усіх зусиль, аби молоде покоління було впевнене в завтрашньому дні, молодь розвивала свої здібності та таланти, відкривала нові можливості.

Вірте в свої сили! Молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

В цей прекрасний літній день бажаю вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх ваш мрій та планів.

 

З повагою,
селищний голова

Віталій ЗДЕБСЬКИЙ.