Фото без описуГоловного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконкому Старосинявської селищної ради

Для участі у конкурсі запрошуються особи, які мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі провідного спеціаліста не менше одного року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше

3-ох років; знання Конституції України; законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції", інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування.

Для участі у конкурсі необхідно подати документи: заяву про участь у конкурсі, особову картку П-2ДС з додатками, копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, копію диплома (з додатками), копію трудової книжки, завіреної за місцем роботи, копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, декларацію про доходи за попередній рік (електронну), дві фотокартки розміром 4х6см. на адресу: смт. Стара Синява вул. Івана Франка, 8 з 8 до 15 год. Прийом документів до 26.06.2021 року.

Конкурсна комісія проводить екзамен. Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства, з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо можна отримати у селищній раді.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

Конкурсна комісія.