Фото без описуСитуація в Україні із COVID-19 змусила переглянути формати святкових вітань та зустрічей, але не зменшила їх роль для суспільства. Так вихованці і викладачі мистецьких закладів Старосинявської громади – Пасічнянської ДМШ та Старосинявської ДМШ, працівники освіти, відділу культури та КП «Старосинявського районного Будинку культури» в режимі он - лайн вітали прекрасних і неповторних жінок зі святом Весни, Мами, Жінки.

«Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, що б ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі!»

У двері вже постукала весна, принісши з собою перше весняне свято, свято ніжності, чарівності й краси. Весна і мати - вони так схожі між собою, бо обидві дають життя: весна - землі, а мати - дитині. Для дітей усього світу мама – найбільший у світі скарб. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, тільки вона в тяжку хвилину ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб дитині жилось краще, тільки вона віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я; жінка - берегиня добра і благополуччя в домі.

Варто зазначити, що кожен захід у мистецьких закладах громади щоразу приємно вражає, адже дарує безліч позитивних емоцій та гордості, що саме у них є такі розумні та талановиті діти. Безперечно, великих зусиль в цьому докладають працівники культури, адже навчити малечу так невимушено та артистично поводитися на сцені - неабияка праця.

Щирі вітання колективів - для жінок Старосинявщини, а юні виконавці дійсно вразили складністю постановочних номерів, здивували чудовим виконанням, емоційними пісенними подарунками для своїх любих матусь.

Нехай вислів «Мамо, ти найкраща з усіх мам у світі» завжди буде для нас найкоштовнішим подарунком до будь-якого свята!

Відділ культури, національностей, релігій, та туризму

виконкому селищної ради.