Фото без описуПід головуванням селищного голови Віталія Здебського відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення і контролю за протипожежним захистом на об’єктах постійного та тимчасового проживання людей, об’єктах соціального захисту охорони здоров’я, навчальних закладів з метою організації заходів щодо запобігання випадкам пожеж, переохолодження, надання допомоги людям у період різких змін погодних умов.

Участь в роботі взяли заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради: Олександр Попик, Надія Вікарська, Андрій Карпушин, представники служб оперативного реагування, які діють на території громади, керівники комунальних підприємств селищної ради, начальники структурних підрозділів.

Доручено:

  •  1. Поліцейським офіцерам громади – забезпечити патрулювання, особливо у нічний час та в сільській місцевості, з метою виявлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику взяти участь у перевірках іншими службами вищевказаних установ;
  •   2. Начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради, головним лікарям закладів охорони здоров’я, директорам Терцентру, Старосинявського ЦСССДМ та відділу з питань соціального захисту населення Старосинявської селищної ради забезпечити практичну та методичну допомогу дитячим будинкам сімейного типу, центру реабілітації дітей «Надія», працівникам охорони здоров’я та освітянських закладів, позашкільної освіти щодо дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, під час надання соціальних, культурних, освітніх, оздоровчих та лікувальних послуг проводити профілактичні роботи з громадянами щодо дотримання вимог пожежної безпеки;.
  •  3. Старосинвяському РС ДСНС України рекомендовано проаналізувати стан виконання заходів протипожежного захисту на об’єктах постійного та тимчасового проживання людей (заклади охорони здоров’я, будинки пристарілих та ін.).
  •  4. Старосинявському РЕМ рекомендовано підготувати до застосування сили та засоби (електростанції та підігрівачі повітря) на випадок знеструмлення або порушення теплопостачання об’єктів життєзабезпечення населення, зокрема соціальної сфери, лікарень, закладів освіти та ін. об’єктів.

Будьте обережні, бережіть себе!

За матеріалами наради.