Фото без описуАкція «Подаруй дитині радість», організована депутатською фракцією Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина» у Старосинявській селищній раді, охопила учнів 1-4 класів десяти загальноосвітніх навчальних закладів громади та інших соціальних закладів. 600 подарункових наборів солодощів вручили депутати дітям з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Депутати в умовах карантинних заходів вручили подарунки учням початкових класів: Віталій Манзюк – вихованцям Лисанівського НВК І-ІІ ст., Василь Процюк – Цимбалівського НВК І-ІІ ст., Микола Демчишин – Паплинецької ЗОШ І-ІІ ст. та Заліссянської ЗОШ І-ІІ ст., Леся Шафорост – учням Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ст., Надія Ананьєва – Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст.№1, гімназії ім.О.Казмірова та Адампільській ЗОШ І-ІІІ ст. і Пасічнянського НВК, Світлана Лакуста – учням Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст. №2 та Старосинявського НВК-гімназії ім. О. Романенка і діткам центру комплексної реабілітації «Надія», також вручили подарунки діткам Пилявської ЗОШ І-ІІІ ст. «Школи сприяння здоров’ю та козацького гарту» і Мшанецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Секретар селищної ради Світлана Лакуста на своїй сторінці у «Фейсбук» привітала найменших жителів громади із прийдешніми святами і написала:

«Напередодні новорічно-різдвяних свят, коли збуваються дитячі мрії, нам, дорослим, так хочеться зробити щось приємне для дітей… Саме в ці дні депутати селищної ради від фракції ВО «Батьківщина» долучились до благодійної акції «Подаруй дитині радість». Мені випала честь передати новорічні подарунки учням початкових класів Старосинявського НВК-гімназії ім. Олександра Романенка та діткам центру комплексної реабілітації «Надія», також вручила новорічні подарунки усім діткам перших-четвертих класів Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст. №2. Мені було особливо приємно побувати в цьому закладі, адже це моя рідна школа.

В кожному закладі дітки зустрічали мене з радістю та захопленням. У свою чергу вони розказували вірші, співали пісень та навіть підготували танок на новорічну тематику. Всіх нас переповнювали гарні, святкові емоції.

Давайте дарувати дітям радість, творити добро, яке буде повертатися сторицею!»

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.