Фото без описуУ залі Старосинявського районного Будинку культури відбувся святковий ранок для дітей учасників бойових дій в зоні АТО/ООС Старосинявської громади, організований головою Старосинявської громадської організації «Старосинявська спілка учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС» Віталієм Бакуном. 120 подарункових наборів організовано для дітей з приводу новорічно-різдвяних свят.

Святковий настрій дарували для усіх учасників улюблені персонажі Святий Миколай та Снігуронька, які провели із дітками енергійні, веселі конкурси та танці, водили хороводи та запалювали вогні на святковій ялинці, співали новорічних пісень і колядок, за що вдячні за захід начальнику відділу культури, туризму, національностей та релігій виконкому селищної ради Богдану Німцю. Щирі слова подяки Старосинявська ГО «Старосинявська спілка учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС» висловлює усім активним учасникам новорічно-різдвяної акції за допомогу та підтримку в організації свят для дітей учасників АТО.

Фото без описуКожен юний учасник заходу отримав подарунки від організаторів святкового новорічного ранку - селищного голови Віталія Здебського (40 наборів солодощів), за сприянням голови райдержадміністрації Івана Луценка ТОВ «Ресіліент» (керівник Олександр Василівський) (40 подарунків), голови громадської організації «Родини ветеранів АТО» м.Київ Людмили Богдашевської (40 подарунків). Селищний голова Віталій Здебський та перший заступник селищного голови Олександр Попик, голова Старосинявської громадської організації «Старосинявська спілка учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС» Віталій Бакун щиро вітали присутніх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажали усім миру, добра та злагоди в кожному домі.

Гарну традицію поваги та привітань родинам учасників АТО підтримали депутати селищної ради Віталій Манзюк, Андрій Сопрук та Олександр Миколаєць, котрі особисто та спільно із головою Старосинявської громадської організації «Старосинявська спілка учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС» Віталієм Бакуном відвідали сім’ї учасників АТО та вручили від себе подарунки дітям з нагоди свят новорічно-різдвяного циклу.

Віталій Бакун:

«Я особисто висловлюю щирі слова вдячності усім, хто допоміг, посприяв та підтримав родини учасників АТО, подарував радість свят дітям захисників нашої рідної землі. Саме відношення та повага до родин учасників АТО говорить про ваші благородні вчинки, спасибі за проявлені турботу і підтримку. Вітаю вас із новорічно-різдвяними святами, добра, миру і злагоди у ваших домівках!»

Фото без опису

ГО «Старосинявська спілка учасників АТО/ООС»